Foglalás

online foglalás

Foglald le szobádat most a szálloda weboldalán és élvezd a direkt foglalás előnyeit!

Hogy mik ezek?

  •  
  • Nincsenek rejtett díjak
  • Nincs törlési díj
  • 24 órában várjuk kérdéseidet, extra igényeidet
  •  
  • Könnyen, gyorsan és egyszerűen tudsz foglalni
  • Azonnal kapsz visszaigazolást
  • Helyszíni fizetés

Kattints a foglalási oldalunkra és keresgélj az aktuális áraink és ajánlataink között.

Néhány ártípusunknak egyedi foglalási feltételei vannak, kérünk, ezt mindig ellenőrizd!

Ha nem találsz az általad keresett dátumra ajánlatot, akkor írj nekünk az fo.oldtown@hotelmemories.hu e-mail címre és azonnal küldünk Neked ajánlatot, ha újra megengedi foglaltságunk.


Foglalási szabályzat

Szállodánkban a garantált foglalások biztosítják, hogy a foglalás késői (18 óra utáni) érkezés esetén se törlődik. Az interneten keresztül történt szobafoglalásnál minden esetben hitelkártyás garanciát kérünk. Egyes érkezési időpontok és szobaárak foglalásakor előleg fizetése kötelező. Kérjük, szobafoglaláskor ellenőrizd az előlegfizetési feltételeinket!

Fizetési feltételek

Szállodánkban a következő típusú hitelkártyákkal fizethetsz: VISA, AMEX, Mastercard, SZÉP Kártya

Természetesen készpénzben is tudod rendezni a számládat. Szállodánkban elfogadott valuta a HUF és az EUR.

Garancia

Az interneten keresztül történt szobafoglalásnál minden esetben hitelkártya garanciát kérünk. Mindenképpen érvényes kártyaszámot és érvényességi időt adj meg. Kérjük vedd figyelembe, hogy a szálloda a megrendelt szolgáltatások 100%-át előzetesen engedélyeztetheti a kártyádon.

Előzetes engedélyeztetés

A megrendelt szolgáltatások 100%-át előengedélyezzük a kártyádon érkezés előtt 7 nappal. Fontos, hogy ez nem fizetés, csak egy foglalás, amit az általad megadott kártyán hajtunk végre. Ha ezzel a kártyával fizetsz a helyszínen, akkor felhasználjuk ezt az elkülönített összeget. Ha pedig másik kártyát szeretnél használni, akkor töröljük az eredeti kártyádról az összeg iránti igényünket. Amennyiben no-show lenne a foglalásod, vagy 24 órán belül törlöd a foglalásod, akkor ebből az elkülönített összegből terheljük be a lemondási díjat.

Egyéni foglalás lemondása

Ahhoz, hogy kötbérmenetesen le tudd mondani a foglalásod, 24 órával az érkezés előtt lépj velünk kapcsolatba. A törlés feltételei függhetnek az érkezés napjától és a szobatípustól is. Amennyiben a foglalás törlésére későn (24 órán belül) kerül sor, úgy az első éjszaka szállásdíját terheljük a számládra. A lemondási szabályzat részleteiről és az előlegfizetési feltételekről kérjük, a foglaláskor tájékozódj!

Vissza nem térítendő azaz Non-refundable foglalás

Ebben az esetben 100%-os előre fizetés szükséges és a továbbiakban nem tudod lemondani vagy módosítani a foglalásod kötbérmentesen. A szoba lefoglalását követően 24 órán belül terheljük be a kártyádat.

No show

Ha lefoglalod a szobádat, de nem foglalod azt el, az első éjszaka díját kötbérként számlázzuk és terheljük az általad megadott kártyát.

Idegenforgalmi adó

Minden szállodában idegenforgalmi adót szükséges fizetni, amelynek mértékét hivatalos szervek állapítják meg. Nálunk ez az összeg a nettó szobaár 4%-a. Az idegenforgalmi adó minden esetben extra költség és a helyszínen van lehetőséged kifizetni.

Check in

14h-tól biztosítjuk számodra a lefoglalt szobát az általad kiválasztott szolgáltatásokkal.

Early check in

Amennyiben lehetőségünk nyílik rá természetesen 14h előtt is rendelkezésedre bocsájtjuk a szobádat, de ez mindig a foglaltságunkon múlik. Ha esetleg még várnod kellene a szobádra, akkor a csomagjaidat elhelyezzük az ingyenesen igénybe vehető csomagszobánkban így Te már el is kezdheted felfedezni a várost vagy akár tudsz inni egy jó kávét a Wistro33-ban.

Express check in

A foglalásod követően elküldjük Neked a Welcome levelünket, amelyben találsz egy linket. Ha rákkatintasz erre a linkre, akár már otthon megadhatod a személyes adataidat, és érkezéskor már csak a kulcskártyádat kell felvenned.

Check out

A szobádat 11h-ig szükséges elhagynod és leadni a kulcskártyád a recepciónkon.

Late check out

Ha 11h-nál tovább szeretnél maradni a szobádban, akkor egyeztess a recepciós kollégánkkal.

Express check out

Előfordul, hogy hajnalban indul a repülőd és minden értékes percet pihenéssel töltenél. Ebben az esetben ezt már előre tudod nekünk jelezni a check in alkalmával, vagy az express check in alkalmával a virtuális bejelentőlapon. Recepciós kollégánk még az éjszaka folyamán elkészíti a számládat és a recepciós pultra készíti. Fogyassz nyugodtan a minibárból, ha megszomjaznál vagy megéheznél, ezeket a szolgáltatásokat utólag terheljük a kártyádra a beleegyezésed értelmében.

Háziállat

Szállodánkban háziállatokat nem áll módunkban fogadni.

Dohányzás

Dohányozni a szálloda teljes területén TILOS!

A szállodában sprinkler működik, egyedi érzékelőkkel, minden szobában és a közösségi terekben. A dohányzás hatására beinduló sprinkler az épületben, az egyedi és műemlék tárgyakban és berendezésekben hatalmas károkat okoznak, amelyeket kénytelenek vagyunk érvényesíteni a károkozó felé.