Hotel

Hotel Memories OldTown

Egy hely, ami emlékeket ad. Budapestről, Magyarországról és az emberekről, akik itt megfordulnak.

Szobák

Minden szobánk egyedi, az otthonos loft designba illesztettünk bele kézzel készült indusztriális, vagy vintage bútorokat, kiegészítőket, amelyeket vagány színekkel és természetes anyagokkal, fémmel, rézzel és fával kombináltunk.

Csomagajánlatok

Teljes feltöltődés a városi lüktetésben… Ha pároddal különleges és meghitt kikapcsolódásra vágytok vagy pihentető és stílusos városi élményt kerestek, ne gondolkodjatok sokat! Nézzétek meg a Hotel Memories OldTown**** személyre szabott csomagajánlatait!

Rendezvény ajánlatok

Loft-vintage designnal megálmodott tárgyalónk és a Citadellára panorámás 120m2 méretű grill és koktélpulttal rendelkező sky-bárunk exkluzív helyszíne lehet kisebb és nagyobb egyedi igényű megbeszéléseknek, rendezvényeknek.

Városfal

Épületünk műemlék épület, mely a pinceszinten húzódó városfal maradványának köszönhető, melynek jelentős része mára megsemmisült, így a megmaradt falrészek védett értéket képeznek. A wellness szinten a városfal egy részlete megtekinthető, valamint szintén erre emlékeztet a földszinten elhelyezett műemlék tábla is.