Hotel Memories OldTown

Egy hely, ami emlékeket ad

Budapestről, Magyarországról és az emberekről, akik itt megfordulnak.

A közel 600 éves városfal egy részlete, az egyedi design és a válogatott vintage bútorok, egy hosszú nap végén egy pohár bor mellett elhangzott történetek, a profi és vidám szállodai csapat, a fantasztikus reggeli.. csak néhány azokból az emlékekből amelyeket nálunk megtalálhatsz.

Mindezt Budapest belváros központjában, a csendes és történelmi Bástya utcában, a Kálvin tértől mindössze pár lépésre. Központi elhelyezkedésünknek köszönhetően akár gyalog, akár tömegközlekedéssel fel tudsz fedezni olyan nevezetességeket, mint a Magyar Nemzeti Múzeum, a Nagyvásárcsarnok vagy a Dohány utcai zsinagóga, de bőven találsz éttermeket, bárokat, kávézókat és vásárlási lehetőséget is a környéken. Nézd meg a legnagyobb márkák kínálatát a Váci utcában, kóstolj meg egy különleges süteményt a híres Gerbeaud Cukrászdában vagy próbáld ki a patinás Gellért Gyógyfürdő szolgáltatásait.

A Hotel Memories egy ékszerdoboz 34 szobával, 6 különböző szobatípussal, saját wellness részleggel, fitness cornerrel, és saját borbárral, bisztróval. Indítsd a napodat egy jó kávéval, a gasztroélménynek is beillő bőséges reggelivel, és pihend ki magad egy fárasztó budapesti nap után a Hotel Memories szolgáltatásaival, legyen az egy frissítő wellness, relaxáló masszázs, vagy egy kiadós vacsora a legjobb hazai borokkal.

Számos ingyenes és fizetős szolgáltatást biztosítunk szállodánkban, hogy minél több emlékkel gazdagodjanak vendégeink.