Megközelíthetőség a reptérről

  • Reptéri transzfer szolgáltatás - Várjuk érdeklődését
  • Privát limuzin transzfer - Várjuk érdeklődését
  • Tömegközlekedéssel

A leggyorsabb és legegyszerűbb lehetőség a Liszt Ferenc repülőtérről a közvetlen reptéri 100E buszjárattal egyenesen a Kálvin térig utazni. A Kálvin tértől a Kecskeméti utcán kell elindulni és az első lehetőségnél balra fordulni a Bástya utcába (3 perc séta). Szállodánk a 33-as szám alatt található.
 

Keleti Pályaudvar felől

  • Tömegközlekedéssel

A Keleti Pályaudvarról az 4-es metróval (M4-zöld vonal) a Kálvin tér csupán a 3. megálló. A Kálvin térről a Kecskeméti utcán elindulva balra az első utca lesz a Bástya utca. Szállodánk a 33-as szám alatt található.
 

Nyugati Pályaudvar felől 

  • Tömegközlekedéssel

A Nyugati Pályaudvarról a 3-as metróval (M3-kék vonal) a 4. megálló a Kálvin tér. A Kálvin térről a Kecskeméti utcán elindulva balra az első utca lesz a Bástya utca. Szállodánk a 33-as szám alatt található.
 

Déli Pályaudvar felől 

  • Tömegközlekedéssel

A Déli Pályaudvarról az 2-es metróval (M2-piros vonal) 5 megállót kell utazni az Astoriáig. Innen a Múzeum körutat követve körülbelül 10 perc séta alatt érhetünk a Kálvin térhez. A térről jobbra Kecskeméti utcán elindulva balra az első utca lesz a Bástya utca. Szállodánk a 33-as szám alatt található.
 

Kelenföldről

  • Tömegközlekedéssel

A Kelenföldi Vasútállomásról a 4-es metróval (M4-zöld vonal) 6. megálló a Kálvin tér. A Kálvin térről a Kecskeméti utcán elindulva balra az első utca lesz a Bástya utca. Szállodánk a 33-as szám alatt található.
 

Autóval érkezők Nyugatról/Bécs irányából

Nyugat felől Bécs irányából haladjon az M1-es autópályán Budapestig. Az M1-es autópályán egészen a Budaörsi útig kell haladni, majd jobbra fordulva a Nagyszőlős utcán át a Bocskai útra. Ezt az utat követve balra fordulva a Bartók Béla útra kell érkeznünk. A Bartók Béla úton haladjunk végig, át a Szabadság hídon és végig a Múzeum körúton egészen a Kálvin térig. Innen balra fordulva térhetünk rá a Kecskeméti utcára, ahol a az utat követve az Egyetem térnél balra fordulunk a Királyi Pál utcára. Innen a második lehetőségnél forduljon balra a Bástya utcába.
 

Autóval érkezők keletről és északról Szlovákia/Debrecen irányából 

Haladjunk az M3-as autópályán a Városligetig. A Kós Károly sétányon keresztül egészen a Hősök teréig vezet az utunk. A Hősök teréről menjünk tovább az Andrássy úton a Bajcsy-Zsilinszky útig, ahol balra fordulunk. Innen a Deák térhez kell eljutnunk, majd tovább haladva a Károly körútra érünk. Haladjunk végig tovább egyenesen a Kálvin térig, ahol jobbra fordulunk a Kecskeméti utcára. Vezessünk tovább az Egyetem térig és forduljunk balra a Királyi Pál utcára. Innen a második lehetőségnél forduljon balra a Bástya utcába.
 

Autóval érkezők délről/Pécs irányából

Az M5-ös autópályán haladva juthatunk be Budapestre. Az autópályát elhagyva az Üllői úton haladjon a városközpont felé egészen a Kálvin térig. Egyenesen tovább haladva a Kecskeméti utcához érünk. Ebből az utcából sajnos nem fordulhatunk rá a Bástya utcára, mivel az egyirányú. Vezessünk tovább az Egyetem térig és forduljunk balra a Királyi Pál utcára. A Királyi Pál utcáról a második opciónál lehetséges balra fordulni a Bástya utcába.